Raspberry pi 2 ekran dotykowy

GASTRO POS jest programem, który umożliwia na błyskawiczną i intuicyjną sprzedaż, opracowaną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako wysoce prosty sposób na rynku gastronomicznym zajmuje się dużym znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa działa w praktyce kelnerom zaś tym jednym ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo przyjemnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje pięknych oraz czasochłonnych szkoleń, a bardzo popularna forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, wymieszana z dużą paletą funkcji, bardzo dobrze sprawdzi się w nie dopiero w średnim, pojedynczym lokalu, ale jeszcze w sieci gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo pracom oraz modułom GASTRO POS jest wysoce elastycznym systemem, jaki weźmiemy na targu. W zależności od profilu lokalu, lub stanowi wtedy bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najgodniejsze dla Twoich potrzeb.

http://es.healthymode.eu/grey-blocker-una-forma-de-cabello-canoso/

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich pracowników do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring zarówno jego czasu pracy kiedy i owocu jaki tworzy. W relacji od stanowiska, można i ustalić widok opcji tak, aby był on dobrany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż i wystawianie faktur, pracodawca jest dojazd do ludzi możliwości. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty lokalu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do swoich potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w dowolnym momencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgodność z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; współpraca z organizmami hotelowymi i urządzeniami do działań specjalnych.